2018. augusztus 7., kedd

Trendhim E-commerce-díj

Minden évben egy nagyszerű kihívás elé állítja a skandináv cég a világ legokosabbjait, hogy kitaláljanak valami teljesen egyedit és különlegeset, amivel a nyertes diák 3.000 euró nagyságú összegben részesül!


Kik vehetnek részt a versenyben?
Minden európai diák részt vehet a programban, akár egyedül akár csapatban.

Mik a kritériumok?
Létre kell hoznod egy terméket, szofvert, marketing kampányt, szervezeti stratégiát, vásárlói elemzést, egy elméleti nézetet vagy valami teljesen mást, ami segíthet egy e-kereskedelmi cégnek a fejlődésében. Nem kell feltétlen, hogy a Trendhimről szóljon, azonban a legfontosabb, hogy ötleteddel megpróbálj jobbá tenni egy online áruházat. Munkádban felhasználhatsz régi, jól bevált koncepciókat, de előrukkolhatsz valami teljesen újjal is!

Hogyan választjuk ki a nyertes diákokat?
A legjobbak kiválasztása után, minden remek ötlettel rendelkező diákot egy Skype interjún hallgatnak meg, majd a nyerteseket vállalkozókkal és egyetemi profeszorokkal együtt választják ki. A legjobbak 3.000 euró nagyságú összegben részesülnek.

Hogyan lehet jelentkezni?
Jelentkezésedhez küldj egy levelet a csr@trendhim.com e-mail címre fájlokkal, információval, képekkel és minden más fontos adattal együtt az ötletedről. A regisztráció teljesen ingyenes és nem kötelez semmire.

Mi a jelentkezés határideje?
A határidő az ötletek elküldésére 2018. november 1.

További hasznos információkat ezen az oldalon olvashatsz!