Loading Events
  • This event has passed.

« All Events

Közvélemény II.

2022.05.12. @ 17:00 19:00

Az első Közvélemény sikerén felbuzdulva folytatjuk a vitaestünket! Szeretettel várunk a második pécsi Közvélemény fórumunkra május 12-én 17 órakor a Reggeliben (Pécs, Király utca 23-25.).

A második Közvélemény témájáról:A pécsiek hamarosan birtokba vehetik a város új Vásárcsarnokát. A vevők és az árusok egyaránt kíváncsian várják, milyen lesz, hogyan funkcionál majd az új piactér, és mi lesz a régi épület sorsa. De mennyire közérdekű a befektetés, ami megvalósul? És milyen nagyberuházások vannak még soron? Aquapark? Egyetemi épületek? Mit tanultunk az eddig a városunkban megvalósult NAGYBERUHÁZÁSOK tapasztalataiból?

Gyere el és tájékozódj, tájékoztass, mondd el a véleményedet és hallgass meg másokat!A közéleti vitaest nyitóbeszédét tartja:

MAGAY MIKÓS, Pécsi Polgármesteri Hivatal, Városüzemeltetési FőosztályvezetőA részvétel INGYENES, de előzetes regisztrációhoz kötött.

REGISZTRÁLNI május 10-ig ezen a linken lehet: https://forms.gle/1gBReJdi2uqooaxu8
Addig pedig várunk Téged is a Közvélemény zárt fbcsoportjába https://www.facebook.com/groups/667543684552882

Számítunk a részvételedre!
A Közvélemény csapata
kozvelemeny@emberseg

A Közvélemény missziója a progresszív nyilvános fórum meggyökereztetése Pécsett, a városunkat aktuálisan érintő társadalmi kérdések és konkrét ügyek kulturált megvitatása a részvételiség keretei között, buborékon innen és túl.Az első, április 21-i Közvélemény szöveges összefoglalóját ezen a linken olvashatod el: https://www.emberseg.hu/2022/04/ilyen-volt-a-kozvelemeny/

Reggeli

Király utca 23-25.
Pécs, 7621 Magyarország
+ Google Map