Az Innomax-díjas DEMO közélet szimulátor izgalmasan fejleszti a diákok szociális és állampolgári kompetenciáját.

A kooperatív stratégiai társasjátékunk során a játékosok sokféle társadalmi problémával kerülnek szembe, a lehetséges megoldások az állampolgári aktivitás széles skáláját mutatják be.

A DEMO szórakoztató módon, mégis komolyan foglalkozik olyan témákkal, mint a demokrácia, az aktív állampolgárság, a társadalmi felelősségvállalás, és a szolidaritás. A játékosoknak közösségként kell működni, összedolgozni a társakkal és erőforrásokkal gazdálkodni. A játék során különféle problémák jönnek szembe, a megoldásukhoz az állampolgári aktivitás változatos eszközeit lehet használni.

Az Innomax-díjas DEMO közélet szimulátor oktatási segédanyagként is használható, izgalmasan fejleszti a fiatalok szociális és állampolgári kompetenciáit.

A DEMO használatához szükséges az akár otthon is kinyomtatható társasjátéktábla, és a kártyákat, leírásokat, a játékfolyamatot rögzítő applikáció!

Bővebb információ és játékfoglalás: emberseg.erejevel{kukac}gmail.com

A DEMO kísérő applikációja letölthető ingyenesen a Google Play áruházból.

A DEMO kinyomtatható, fekete-fehér játéktáblája ingyenesen elérhető ide kattintva!

A DEMO és más hasonló játékok fejlesztését te is támogathatod a színes játéktábla megvásárlásával. A rendelésed az emberseg.erejevel{kukac}gmail.com mail címen adhatod le!

A csudaszép színes tábla ára: 5000 Ft.

Ha kíváncsi vagy a tervezés kulisszatitkaira, olvasd el Simon Péterrel, a DEMO játékgrafikusával készített interjúnkat!