Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

« Összes Események

Közvélemény IV.

2022.09.20. @ 17:00 20:00

Szeretettel várunk a nyári szünet utáni első Közvéleményre szeptember 20-án (kedd) 17 órakor a Szabadkikötőbe (Pécs, Király utca 64.).

Közvélemény IV.: Zöld Pécs

Az elmúlt nyarak forrósága és az utóbbi évek szélsőséges időjárási jelenségei már Magyarországon is megmutatkoznak. Jelenleg nem látszik annak jele, hogy meg lehetne állítani a folyamatot. Felmerül a kérdés: hogyan adaptálódhatunk minél jobban? Szó szerint egyre égetőbb kérdés a városok közterületeinek állapota, a hőt elnyelő és visszalökő burkolatok, és a fásítás, parkosítás, a zöld felületek aránya. Képes-e a zöld város koncepció valós megoldást adni a fenntarthatóságra és az energiafüggőség csökkentésére, vagy csupán egy divatos és nagyívű városmarketingről van szó? Gyere el és mondd el a véleményedet, hallgass meg másokat!

A közéleti vitaest nyitóbeszédét tartja:
Udvardi Péter, fenntarthatósági szakértő, a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karának címzetes egyetemi docense

A részvétel INGYENES, de előzetes regisztrációhoz kötött. REGISZTRÁLNI szeptember 18-ig ezen a linken lehet: https://forms.gle/AguyCtQ5GQpxssJU9

A Közvélemény missziója a progresszív nyilvános fórum meggyökereztetése Pécsett, a városunkat aktuálisan érintő társadalmi kérdések és konkrét ügyek kulturált megvitatása a részvételiség keretei között, buborékon innen és túl.

Számítunk a részvételedre!

A Közvélemény csapata
kozvelemeny@emberseg.hu

A program megvalósítását a Szabad Terek támogatta.

A Közvélemény a Pécsi Közösségi Alapítvány a “Jövőtudatos Pécsért – a fenntarthatóság elvei szellemében “ c. projektje támogatásával valósult meg.

Szabadkikötő

Király utca 64.
Pécs, 7625
+ Google Térkép