Az adománygyűjtő projektek támogatására kiírt pályázatra október 14-ig nyújthatnak be tervet a dél-dunántúli régió civil szervezetei. A pályázat nyerteseinek adománygyűjtő kampányt kell megvalósítania, aminek sikere esetén a befolyt adomány összegét az Emberség Erejével Alapítvány megduplázza.

A pályázat célja, hogy a régió civil közösségeinek forrásteremtő és adománygyűjtő képessége fejlődjön, használt módszertáruk sokszínűbbé váljon, támogatói körük bővüljön, és közvetve fejlődjön a dél-dunántúli régió adományozási kultúrája.

Olyan adománygyűjtő pályázatokat várunk, amelyek helyi ügyekre és helyi problémákra reagálnak helyi megoldásokkal. Egy pályázó által igényelhető támogatási összeg minimum 100.000 Ft, maximum 500.000 Ft

A pályázó szervezet céljához illeszkedően az adománygyűjtés célja lehet a közösségi élet erősítése, oktatás, érdekvédelem, szociális ügyek, lakhatással kapcsolatos ügyek, és egyéb, a közösség számára fontos ügyek.

A pályázó szervezet céljához illeszkedően az adománygyűjtés eszköze lehet követes adománygyűjtés, adománygyűjtő esemény, aukció, céges adományozók felkeresése, jótékonysági rendezvény, tombola, egyéb.

A pályázatok benyújtási határide: 2021. október 14. (csütörtök), 12:00

Az adománygyűjtéseknek 2021. november 1. és december 17. között kell megvalósulnia.

A pályázati kiírás letölthető innen. További részletek az Erősödő Civil Közösségek honlapján!

A pályázati űrlap elérhető ide kattintva.

Pályázati tájékoztató helye:
Erősödő Civil Közösségek iroda
7625 Pécs, Citrom utca 12.

Ideje:
2021. október 7. (csütörtök), 15:00

A tájékoztatón online is részt lehet venni: meet.google.com/uix-akyd-ehz